O konferenci ZEIDES

Slovensko združenje za elektronsko identifikacijo in elektronske storitve zaupanja (Združenje EIDES), v sodelovanju s podjetjem Palsit d.o.o., organizira 4. mednarodno konferenco o e-identifikaciji in e-storitvah zaupanja.

 
V sredo, 21. oktobra 2020 organiziramo 4. mednarodno konferenco o elektronski identifikaciji in storitvah zaupanja za elektronske transakcije – ZEIDES 2020. 
 
Tudi program letošnje konference bo obsegal teme s področja:
  • e-identitet, e-identifikacijskih sredstev in e-postopkov;
  • e-podpisov, e-žigov in drugih storitev zaupanja za elektronske transakcije;
  • zagotavljanja zaupnosti, celovitosti, dostopnosti ter odpornosti sistemov in storitev za obdelavo podatkov o e-identitetah in storitvah zaupanja za e-transakcije.

Kot vedno v prelomnih obdobjih, se tudi v tej epidemiji – in se bodo v času po njej – prevprašujejo dosedanji vzorci našega bivanja in delovanja, tako zasebnega, poslovnega kot družbenega, ter iščejo nove oblike in načini, ki bi ustreznejše naslavljale postkoronske razmere. Neko »novo normalnost«, kot pogosto slišimo. 

V zvezi z iskanjem te »nove normalnosti« se še posebej izpostavljajo informacijske in komunikacijske tehnologije ter pospešena digitalizacija vseh področij in vidikov sodobne družbe. To pa so teme, ki smo jih že do sedaj obravnavali na konferencah ZEIDES o elektronski identifikaciji in storitvah zaupanja za elektronske transakcije, in ki bodo tudi predmet letošnje ZEIDES 2020, ki  bo potekala 21. oktobra 2020 v Kongresnem centru Brdo. 

Iz predvidenega programa lahko že sedaj izpostavimo predstavitve novega zakonskega urejanja e-identifikacije in storitev zaupanja, projekta nove e-osebne izkaznice ter pilotskih projektov ICAO NTWG (The New Technologies Work Group), vezanih na prenos oziroma preslikavo elektronskih potovalnih dokumentov (potni list, osebna izkaznica) na pametne mobilne naprave, ki bodo šli v produkcijo konec tega leta.

Poleg omenjenega na letošnji konferenci načrtujemo še veliko drugih zanimivih tem.
 
Vabimo vas, da si rezervirate termin in se že danes prijavite.
 
Več informacij: 

Nika Winkler
05 338 48 58

 

 

21.10.2020
On-Line
Cena On-Line kotizacije
220€

Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE
Cena On-Line kotizacije
220€
220€


Cene ne vsebujejo DDV.

V sodelovanju z

Srebrni partnerji

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.