Spoznajte predavatelje

Aleksander Kurtevski

Bankart, procesiranje plačilnih instrumentov d.o.o., Ljubljana

Predavanje:
Odprto bančništvo in digitalna identiteta – platforma za API ekonomijo

Aleksander Kurtevski, direktor družbe Bankart, je strokovnjak na področju bančnih storitev in informacijske tehnologije. Svojo poslovno pot je začel pred 30 leti v Novi Ljubljanski banki, kjer je sodeloval v projektni skupini za uvajanje bančnih avtomatov. Leta 1994 je kot Direktor sektorja sodobnih bančnih instrumentov vodil in usmerjal vse operativne aktivnosti na področju delovanja bančnih avtomatov, plačilnih kartic, POS terminalov in procesiranja bančnih avtomatov za NLB in druge banke. Bil je vodja različnih projektov v NLB (uvajanje POS terminalov, ustanovitev telefonske banke Teledom, …).
Leta 1996 je bil imenovan za vodjo projekta ustanovitve družbe za procesiranje plačilnih instrumentov – izločitve organizacijske enote iz NLB v samostojno podjetje v lasti vseh slovenskih bank. Leta 1998 je Bankart pričel z delovanjem, Aleksander Kurtevski pa je bil imenovan za direktorja družbe.
Poleg poslovanja z bančnimi avtomati in POS terminali je Bankart v času svojega obstoja uspešno zaključil številne projekte povezane s procesiranjem plačilnega prometa – med drugim tudi podporo za eRačune, SEPA plačila, takojšnja plačila ter infrastrukturo za PSD2 dostope do bank.
Aleksander Kurtevski, strokovnjak na področju bančnih storitev in informacijske tehnologije, bo tokrat predaval na temo: Odprtega bančništva kot nadgradnja PSD2.

dr. Darko Škerl

Halcom d.d.

Predavanje:
Nove možnosti digitalizacije poslovanja – kjerkoli in kadarkoli

John Bejjani

Entrust

Predavanje:
What do Touchless Healthcare and Citizen Credentials Have to do With Each Other?

Luka Ribičič

Halcom d.d.

Predavanje:
Nove možnosti digitalizacije poslovanja – kjerkoli in kadarkoli

Mitja Ribič

Mikrografija d.o.o.

Predavanje:
Delam od doma. Podpisujem elektronsko.

Sandi Rožman

Mikrografija d.o.o.

Predavanje:
Delam od doma. Podpisujem elektronsko.

Sandi Rožman je prokurist v podjetju Mikrografija in ima že več kot 15 let izkušenj na področju upravljanja z dokumenti, fizičnim in e-arhivom, digitalizacijo ter projektnim vodenjem v širokem spektru industrij, tako na področju Slovenije, kot tudi v okoliških državah.

21.10.2020
Konferenčni center Brdo

Trenutno najugodnejša ponudba za prijave do 4.10.2020

Trenutna cena
190€
Redna cena
220€

Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE

Trenutno najugodnejša ponudba za prijave do 4.10.2020

Trenutna cena
220€
190€

Velja za prijave prejete do 4.10.2020
Cene ne vsebujejo DDV.

Redna cena znaša
220€
220€

Velja za vse, ki se ne prijavite v predprijavi.
Cene ne vsebujejo DDV.

V sodelovanju z

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.