Prijava na konferenco

On-Line (Konferenco želim spremljati preko spleta)
Da Ne
Če ste zavezanec za DDV je ID za DDV Obvezen!
Želim prijaviti dodatne udeležence

Dodatni udeleženci

Vsa polja označena z * so zahtevana!

Vse informacije o plačilu boste dobili po elektronski pošti.

Informativna cena: 220,00 €
Strinjam se s posredovanjem mojih podatkov (ime, priimek, naziv podjetja, e-mail) sponzorjem ZEIDES konference 2021, ki so objavljeni na spletni strani. Podrobneje o varstvu osebnih podatkov podjetja Palsit d.o.o. v Pogojih zasebnosti.
S potrditvijo prijave se strinjate, da bomo vaše podatke posredovali Združenju EIDES, soorganizatorju dogodka. Podrobneje o varstvu osebnih podatkov podjetja Palsit d.o.o. v Pogojih zasebnosti.
Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja Palsit d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov! *

Vaše osebne podatke bosta Palsit d.o.o. in Združenje EIDES (skupna upravljavca) obdelovala za namen izvajanja konference ZEIDES ter plačila kotizacije v skladu z zgoraj navedenimi Splošnimi pogoji poslovanja (pravna podlaga je člen 6(1)b GDPR). Če nam svojih osebnih podatkov ne želite posredovati, vam udeležbe na dogodku morda ne bomo mogli omogočiti. Za več informacij vas vabimo, da obiščete našo politiko zasebnosti


21.10.2021
Kongresni center Brdo pri Kranju
Cena kotizacije
220€

Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE
Cena kotizacije
220€
220€


Cene ne vsebujejo DDV.

V sodelovanju z

Premium sponzorji

Standardni sponzorji

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.